top of page

Nieuws seizoen 2009 - 2010

Camping Bathmen wint 3FM-test

September 2009

 

BATHMEN - Camping De Hoge Moat in Bathmen heeft vanochtend de 'Met Michiel in de Ochtend Campingtest' van radiozender 3FM gewonnen. De camping werd twee weken geleden beoordeeld met een 8,7 door 3FM-verslaggever 'Tjibbe'. De Hoge Moat bleek daarmee de beste van de dertien geteste campings.

De verslaggever bezocht drie weken lang elke ochtend in alle vroegte een camping. Hij kwam onaangekondigd en testte de camping op gastvriendelijkheid en beoordeelde het toiletgebouw. Ook deed hij de kantinetest: om 8 uur wilde hij een broodje frikandel. Dat laatste bleek lastig voor De Hoge Moat, want de kleine boerencamping heeft geen kantine. Maar dankzij dochter Ellen die snel broodjes haalde bij de bakker en frikandellen bij haar oom, doorstond de familie Pinkert de test glansrijk.

De eigenaren én gasten van de camping zaten vanochtend al om 7.30 klaar voor de prijsuitreiking, want het was niet duidelijk wanneer Tjibbe de prijs zou komen uitreiken. Uiteindelijk draaide hij om 10 uur de knalrode 3FM-bus het campingterrein op en overhandigde hij de familie Pinkert de bokaal. 
 


 

Camping de Hoge Moât een 8,8 in de 3FM campingtest 2010

September 2010

 

In 2010 kwam Tjibbe de Campingtester wederom langs bij onze camping, omdat wij de winnaar van 2009 waren. Uiteraard werd hij ook dit jaar hartelijk ontvangen, met een uitgebreid ontbijt waar overheerlijke kaas en verse eitjes niet ontbraken. Na dit lekkere ontbijtje kon Tjibbe niet anders dan onze camping een nóg hoger cijfer geven dan de 8,7 van afgelopen jaar, we werden dan ook beloond met een prachtige 8,8! Helaas was dat dit jaar niet voldoende om op de eerste plaats te eindigen, maar hiermee haalde we toch een nette 3e plek!


 

bottom of page