top of page

Nieuws seizoen 2015

 

Geslaagde Macaroni party!

8 Augustus

 

Op zaterdag 8 augustus werd er op de camping een gezellige dag georganiseerd. De middag begon met een leuke fietstocht en na een barre tocht had iedereen zin in een borrel in 't Moatje. Om ook de maag te vullen werd er een grote pan macaroni gemaakt voor 55 personen. Een erg leuk idee van een van onze campinggasten en zeker voor herhaling vatbaar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nieuwe blokhut is gedoopt: 't Moathuus

10/11/12 Juli

 

In het weekend van 11 juli kwam het carnavalsorkest Proost! uit Tilburg een gezellig weekend kamperen op onze camping. Traditoneel geven zij dan ook op zondag een leuk concert met aansluitend een BBQ. Ditmaal werd ook de nieuwe naam van de blokhut bekend gemaakt. Op de website heeft maanden een prijsvraag gestaan voor de leukste naam. Uit een map vol inzendingen zijn er drie gekozen: 't Minimoatje - Blokmoat en 't Moathuus. Een onafhankelijke jury heeft 't Moathuus als origineelste naam gekozen. Schoonzus Anny Pinkert heeft de blokhut gedoopt en nam de heerlijke mand vol streekproducten mee naar huis.

 
 
Gezellige activiteiten op de camping!

Mei-Juni

 

In de afgelopen weken hebben we leuke activiteiten op de camping georganiseerd. Zo hebben we 24 mei een mooie fietstocht gemaakt naar onder andere de mooie molen in Dijkerhoek.
 

Ook de Egerlander kapel 'de Langerberger Muzikanten' uit Bathmen heeft een mooi optreden verzorgd voor onze gasten.

bottom of page