© 2019 Camping de Hoge Moât. All rights reserved.

  Van harte welkom!

  ​​

  Welkom op de website van onze mini-camping "De Hoge Moât", aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Onze camping ligt in een zeer rustig landelijk gebied, op slechts 4 km afstand van het gezellige dorpje Bathmen gelegen in de streek Salland, Overijssel.

   

  "De Hoge Moât" is een kleine camping met zeer veel ruimte, aangepast aan de agrarische omgeving waar rust, ruimte, betaalbaarheid en gastvrijheid voorop staan. Voor ons is natuur erg belangrijk, naast de prachtige uitgestrekte weilanden die zich rondom de camping bevinden, hebben wij ook op de camping een poel uitgegraven waar kikkers en wilde planten vertoeven.

   

  Er is genoeg te doen op en rondom de camping! Neem een kijkje op onze website en kom een keer langs. U bent van harte welkom!

  Nieuws

  SVR beurzen 2020

  De SVR beurzen voor 2020 zijn weer ingepland. Wij staan zaterdag 8 februari in 's-Hertogenbosch (Brabanthallen) en op zaterdag 15 februari in Hardenberg (Evenementenhal). 

  Wij ontmoeten u graag bij onze stand!

  Leuke kampeer aanbieding

  Kom in de maand april of september naar onze camping toe en u betaalt €199,- (excl. toeristenbelasting) voor een volle maand kamperen.
  Geen geld toch?!