press to zoom
Camping+de+Hoge+Moat+front3.jpg
Camping+de+Hoge+Moat+front3.jpg
press to zoom
t+Moatje.jpg
t+Moatje.jpg
press to zoom

Van harte welkom!

​​

Welkom op de website van onze mini-camping "De Hoge Moât", aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Onze camping ligt in een zeer rustig landelijk gebied, op slechts 4 km afstand van het gezellige dorpje Bathmen gelegen in de streek Salland, Overijssel.

 

"De Hoge Moât" is een kleine camping met zeer veel ruimte, aangepast aan de agrarische omgeving waar rust, ruimte, betaalbaarheid en gastvrijheid voorop staan. Voor ons is natuur erg belangrijk, naast de prachtige uitgestrekte weilanden die zich rondom de camping bevinden, hebben wij ook op de camping een poel uitgegraven waar kikkers en wilde planten vertoeven.

 

Er is genoeg te doen op en rondom de camping! Neem een kijkje op onze website en kom een keer langs. U bent van harte welkom!

 

Nieuws


Het seizoen 2022 begint weer!

We hebben al prachtige zonnige dagen gehad, een goede voorbode voor weer een prachtig kampeerseizoen! De voorbereidingen zijn in gang gezet: het toiletunit wordt opnieuw geschilderd en de grasmat wordt weer goed verzorgd.

Op zaterdag 2 april doen we mee aan De I love Kamperen Open Camping dag van 10.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag voor een kop koffie en iets lekkers!

Leuke kampeer aanbieding

Kom in de maand april of september naar onze camping toe en u betaalt €260,- (excl. toeristen-belasting) voor een volle maand kamperen.

Geen geld toch?!