Van harte welkom!

​​

Welkom op de website van onze mini-camping "De Hoge Moât", aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Onze camping ligt in een zeer rustig landelijk gebied, op slechts 4 km afstand van het gezellige dorpje Bathmen gelegen in de streek Salland, Overijssel.

 

"De Hoge Moât" is een kleine camping met zeer veel ruimte, aangepast aan de agrarische omgeving waar rust, ruimte, betaalbaarheid en gastvrijheid voorop staan. Voor ons is natuur erg belangrijk, naast de prachtige uitgestrekte weilanden die zich rondom de camping bevinden, hebben wij ook op de camping een poel uitgegraven waar kikkers en wilde planten vertoeven.

 

Er is genoeg te doen op en rondom de camping! Neem een kijkje op onze website en kom een keer langs. U bent van harte welkom!

Nieuws

Wij zijn geopend!

Wij hebben besloten om onze camping per direct te openen. Wel natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM waarbij de sanitaire voorzieningen gesloten blijven. U kunt gebruik maken van de afwasplaats en het chemisch toilet aan de buitenkant van de sanitaire voorziening. Mocht u vragen hebben, neem dan even contact met ons op.

Wij verwelkomen u graag!

Leuke kampeer aanbieding

Kom in de maand april of september naar onze camping toe en u betaalt €199,- (excl. toeristenbelasting) voor een volle maand kamperen.

Geen geld toch?!

© 2019 Camping de Hoge Moât. All rights reserved.

    Camping+de+Hoge+Moat+front3.jpg